Om Jens Ulrich

Jens Ulrich

 

Jeg arbejder med ledelse- og organisationsudvikling både som konsulent, underviser og forsker.

 

Jeg har en samfundsfaglig ph.d. og er uddannet cand.mag. i samfundsfag og filosofi.

 

Jeg arbejder med en lang række emner indenfor ledelse- og organisationsudvikling, men har de sidste år specialiseret mig i samskabelse (co-creation) og Ny velfærd. Jeg har arbejdet med samskabelse som konsulent og som projektleder for større samskabelsesprojekter. Jeg har undevist og forsket i samskabelse - har også være forsklningsleder af VIA University Colleges strategiske forskningsindsat om "Organisering & ledelse af fremtidens velfærd", som handler om samskabelse og Ny velfærd.

(se mere her)

 

Jeg er ansat som ledelseskonsulent og lektor ved VIA University College og har tidligere været blandt andet været ansat som Chefkonsulent i "LEAD - enter next level" og som lektor på henholdsvis VIA University College i Aarhus og University College Syddanmark i Haderslev. Har også været ansat på Aalborg Universitet som forskningmedarbejder og adjunkt.

 

Jeg har en socialkonstruktionistisk lederuddannelse, er uddannet proceskonsulent og certificeret i Belbins teamrollemodel.

 

Du kan følge mig på LinkedIn på www.linkedin.com/in/jens-ulrich

og på Twitter @Je_Ulrich

Udvalgte publikationer

Ulrich, Jens & Lena (2016): "Forskningsrapport: Samskabelsesparathed i Ringkøbing-Skjern Kommune, 2016", CLOU Skriftserie

(læse den her)

 

Ulrich, Jens (2016): "Samskabelse - en typologi", CLOU Skriftserie (læs den her)

 

Ulrich, Jens et al. (red) (2015):

”Billeder af Ny velfærd – fra visioner til praksis”, Forlaget Systime

 

Ulrich, Jens et al. (2015):

”Ny velfærd – på vej mod et nyt paradigme” i Jens Ulrich et. al. (red.) - ”Billeder af Ny velfærd – fra visioner til praksis”, Forlaget Systime

 

Ulrich, Jens (2014): "Konkrete udfordringer til den kommunale velfærdsproduktion under New Public Governance",

VIA University College

COPYRIGHT © | ALL RIGHTS RESERVED